Mazda2 Mazda3 Mazda CX-3 Mazda6 http://mazdaszabo.hu/MazdaMX5 MazdaCX5

Mazda CX-5 a kompakt SUV SKYACTIV TECHNOLÓGIÁVAL

Ez a kompakt SUV egyesíti a stílust, a biztonságot és a hangulatot

Az új generációs SKYACTIV TECHNOLÓGIÁT és a „KODO - A mozgás lelke” témát egyesítő első modellünk, a Mazda CX-5 megtestesíti azt a valódi vezetési élményt, ami kulcsfontosságú cégünknél. Ez a kompakt SUV képviseli azt az izgatottságot, amit gyerekként éreztünk a mozgás erejének megtapasztalásakor.

Szem elé helyeztük a designt, az egyszerű használhatóságot és a kényelmet - anélkül, hogy ez a biztonság és az üzemanyag-hatékonyság rovására menne. Ez a kompakt SUV, minőségének és sokoldalúságának köszönhetően tartós boldogságot hoz tulajdonosainak, még érdeklődési körük, életszakaszuk vagy életstílusuk megváltozása esetén is.

A SKYACTIV technológia mögött meghúzódó filozófia azon alapszik, hogy az elkövetkező évtizedben továbbra is a belső égés marad a meghatározó motortechnológia az autóiparban. Törekvésüket az is igazolja, hogy napjainkban a belső égésű motorok csupán 40%-os hatékonysággal üzemelnek, így ezen a téren még mindig rengeteg fejlesztési lehetőség kínálkozik.

Fedezze fel új modellünket bemutatótermünkben.*

*A bemutatott autó eltérhet a magyarországi specifikációktól. A képernyőn megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől.

Mazda CX-5 - Galéria

cx5 cx5 cx5
cx5 cx5 cx5
cx5
websas.hu