Töltődik... kérem várjon

MAZDA 3

Felszabadító és gondtalan vezetési élmény.
KODO - A mozgás lelke
A díjnyertes formanyelv
Elsõ pillantásra érzelmeket kelt. Az új Mazda3 a harmadik, a „KODO – A mozgás lelke” formanyelv jegyében született modellünk. Nem okoz csalódást annak, aki várakozással tekint rá. Továbbfejlesztett és újratervezett részleteivel a kompakt kategória kiemelkedõ szereplõje lesz.
SKYACTIV
Továbbfejlesztve
A SKYACTIV technológia minden elemét felvonultatja, és szembe megy a konvenciókkal, amellett, hogy könnyen irányítható és élvonalbeli üzemanyag-fogyasztás és CO2 -kibocsátás is jellemzi, élmény vezetni.
Biztonság és kapcsolat
Kényelem és technológia
A továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE biztonsági funkciók gondoskodnak a biztonságos vezetésről, az MZD Connect információs és szórakoztató rendszer pedig folyamatos kapcsolatot biztosít az internetes rádiókkal és a közösségi oldalakkal.
Izgalmas és dinamikus vezetési élmény
Fejlett biztonsági és kényelmi funkciókkal

A 2017 Mazda3 Sport modell egy sor fejlett, díjnyertes SKYACTIV technológiás megoldást alkalmaz. Az áramvonalas kialakítású és könnyű karosszéria precízen és rugalmasan irányítható, így az autó kiválóan reagál, valamint dinamikus menetteljesítményt és üzemanyag-takarékosságot nyújt anélkül, hogy elvenne a Mazda egyedi vezetési élményéből.

A rendkívüli, sportos teljesítmény érdekében a Mazda3 sebességváltói egyenletes és gyors váltást garantálnak, míg az i-stop (start/stop rendszer) és az i-ELOOP (továbbfejlesztett fékenergia-visszanyerés) az energiatakarékos teljesítmény biztosítását szolgálja. A Mazda egyediségét adó „Jinba-Ittai” koncepciót – a jármű és a járművezető egységét – a SKYACTIVE-VEHICLE DYNAMICS technológia teljesíti ki a motor, a sebességváltó, a futómű és a karosszéria beépített vezérlésével.

A Mazda3 Sport továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE biztonsági funkciói magas szintű kényelmet és biztonságot nyújtanak, így zavartalanul élvezheti a vezetést.

 • A sávtartó rendszer segít a kormányzásban, ha elhagyni készül a sávját.
 • A vezetői koncentrációra figyelmeztető rendszer (DAA) figyeli a vezetési viselkedést, és figyelmezteti, ha szünetet kell tartania.
 • A Mazda radaros sebességszabályozó automatikája az elöl haladó járművektől tartott távolságot figyeli.
 • A továbbfejlesztett intelligens városi fékrásegítő rendszer megelőzi az ütközéseket, és mostantól gyalogosészlelési funkciót is tartalmaz.

A 2017 Mazda3 Sport modell hátsó kamerával, hátsó keresztforgalmi figyelmeztetéssel, jelzőtábla-felismeréssel, visszagurulás-gátló rendszerrel (HLA), tolatási Smart City Brake Support rendszerrel és egyéb funkciókkal is rendelkezik.

Minden ízében izgalmas és sportos Mazda3
Egyedi, vezető- és utasközpontú belső térrel

2017 Mazda3 Sport modell dinamikus formavezetése az energikus, előre irányuló mozgás érzetét kelti. Az autó lenyűgöző megjelenését a díjnyertes KODO – A mozgás lelke formatervezési filozófiának köszönheti – a határozott vonalvezetésű, masszív karosszéria erőt és mozgékonyságot sugároz a dinamikusabb és kellemesebb vezetési élmény érdekében. Erős, széles felépítése az izgalmas vezetési élményéről és a kiváló manőverezhetőségéről árulkodik. Megjelenése energikus feszültséget és ritmikus mozgást sugároz, amely azonnal megdobogtatja vezetője szívét.

A Mazda3 igényes kidolgozású, vezető- és utasközpontú belső tere prémium minőségű anyagok felhasználásával és rendkívüli precizitással készült. A lenyűgözően tágas, luxuskivitelű fülke sportos ülésekkel és elektromos kézifékkel rendelkezik, a színes öltésekkel varrt, puha tapintású anyagok pedig megfelelő kényelmet biztosítanak a vezetéshez. A vezetőfülke fényűző megjelenését az új formatervezésű műszerfal, a bőrborítású, fűtött* kormánykerék és a szellőzőrácsokat díszítő krómhatású tárcsák teszik még vonzóbbá.

 • i-ACTIVSENSE evolúció
 • Prémium kialakítású, vezető- és utasközpontú belső
 • Új SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS technológia – G-vectoring vezérlés
 • Fejlett fedélzeti konnektivitás, információs és szórakoztató rendszer
 • Maximális sebesség: 210 km/h*
 • Gyorsulás: 100 km/h 8,1 másodpercen belül*
 • Üzemanyag-fogyasztás: 3,8–5,8 l/100 km**
 • CO2-kibocsátás: 99–135 g/km**

*A számadatok a SKYACTIV-D 2,2 l dízel (150 LE) modellre vonatkoznak
**A teljes termékválaszték legalacsonyabb és legmagasabb értékei

A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.
Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési tanácsadó
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési tanácsadó
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...