Mazda2 Mazda3 Mazda CX-3 Mazda6 http://mazdaszabo.hu/MazdaMX5 MazdaCX5

Legendás, nagy sikerű roadster -  az autózás vegytiszta öröme.

A sportos, új Mazda MX-5 feltűnő külseje és tökéletes arányai a "KODO - A mozgás lelke" formanyelv eddigi legmerészebb megjelenése. Az MX-5 arra született, hogy tulajdonosa megtapasztalja az autózás vegytiszta örömét, azt a szabadságot, amit akkor érez, mikor beül roadsterébe, beindítja a motort és arcán érzi  a szél simogatását.

A díjnyertes SKYACTIV technológia és a "grammstratégia" biztosítja, hogy ez a kompakt, könnyű sportautó üdítő vezetési élményt nyújtson - bensőséges, a Jinba Ittai koncepcióból ismert köteléket teremtve a vezető és az MX-5 között. A kapcsolatot az innovatív MZD Connect információs és szórakoztató rendszer is segíti. Az autóban működő i-ACTIVSENSE biztonsági funkciók szinte saját érzékszerveinek kiterjesztéseként segítik Önt a vezetésben.

- Maximális sebesség: 214 km/h*
- Gyorsulás: 0-ról 100 km/h-ra 8,3 másodperc*
- Üzemanyag-fogyasztás: 6,9 l/100 km;  6,0 l/100 km **
- CO2-kibocsátás: 139 g/km;  161 g/km **

*G160 hatfokozatú váltós modell adatai
**G131 hatfokozatú váltós modell adatai

 

A legendás MX-5 negyedik generációja elnyerte a "Red Dot: a legjobbak legjobbika" díjat, a verseny legmagasabb elismerését, amelyet a pályázók csupán 1,6%-ának ítéltek oda ebben az évben a kivételesen forradalmi dizájnért. A KODO vonalai a Mazdák formájában kifejeződő, kirobbanásra kész energiát és atletikus mozgást képviselik.

vadonatúj mazda mx-5 mazda bsm mazda rcta mazda érzékelők mazda biztonság i-activesense
Holttér-figyelő rendszer (BSM)

A vadonatúj MX-5 érzékelői figyelik az autó körül 45 méteres körzetben lévő más járműveket, miközben Ön sávot vált vagy tolat.

vadonatúj mazda mx-5 mazda alváz mazda skyactiv karosszéria mazda skyactiv technológia mazda könnyű sportkocsi
Holttér-figyelő rendszer (BSM)

Az MX-5 könnyed, jól reagáló kormányzással és kiváló úttartással járul hozzá a Jinba-Ittai vezetési élmény megteremtéséhez.

vadonatúj mazda mx-5 mazda motor mazda teljesítmény mazda skyactiv-g
Motorok

Az MX-5 számára mindent egyedire szabtunk, a SKYACTIV-G 2.0 és SKYACTIV-G 1.5 motoroktól a hatfokozatú manuális és automata sebességváltókig.

mazda mx-5 mazda hbc mazda vezetés mazda távolságifényszóró-vezérlés mazda biztonság i-activsense
Távolságifényszóró-vezérlés (HBC)

A HBC segítségével biztonságosabb és könnyebb az éjszakai vezetés. A fényszóróba épített érzékelő segítségével a rendszer érzékeli a szemből közeledő járművek fényszóróit vagy az autó előtt haladók hátsó lámpáit.

 

Mazda CX-3 - Galéria

Mazda CX-3 Mazda CX-3 Mazda CX-3
Mazda CX-3 Mazda CX-3 Mazda CX-3
Mazda CX-3
websas.hu