Mazda2 Mazda3 Mazda CX-3 Mazda6 http://mazdaszabo.hu/MazdaMX5 MazdaCX5

Az új Mazda2

A sportos kisautó igazi örömforrás

Az új Mazda2 a bizonyíték arra, hogy a legjobb dolgok gyakran kis méretben jelennek meg. Az energiától, egyediségtől és életerőtől kicsattanó modell megkapó KODO – A mozgás lelke formavilága megkülönbözteti a konkurenciától, megfordulnak utána az utcán. Ez a városban és az autópályán egyaránt gyorsan reagáló és vezetési élményt nyújtó kisautó tökéletes kombinációját jelenti az alacsony fogyasztásnak és a lendületes teljesítménynek,valamint a magas szintű technológiának és a korszerű konnektivitási lehetőségeknek.

"KODO – A mozgás lelke" formanyelv

Elég csak egyetlen pillantást vetni az új Mazda2-re, és rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy közönséges autó. A pillantásokat rabul ejtő stílus és a pompás megjelenés a díjnyertes KODO – A mozgás lelke formanyelvünknek köszönhető.

A karcsú, izmos karosszéria belső erőt és szabadulásra kész, fojtott energiát sugároz. A szinte saját személyiséggel és magával ragadó lendülettel rendelkező Mazda2 biztosan magára vonja a tekinteteket, és megnyeri a szíveket.

SKYACTIV TECHNOLÓGIA

A reakciókész és élénk menetdinamika üzemanyag-takarékossággal és kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel párosul. Ehhez a kisautóhoz optimalizáltuk a motorokat és a sebességváltókat, és könnyebb, erősebb karosszériát és alvázat fejlesztettünk ki. Így a teljesen megújult Mazda2-ben kiemelkedő menettulajdonságokat, finom reakciókat és kiemelkedően jó biztonsági jellemzőket tapasztalhat.

MZD Connect

Élvezze az egyszerű és biztonságos, pár mozdulattal vezérelhető, a rendszerrel kompatibilis okostelefonokkal megvalósítható, zeneszámokhoz, közösségi médiához és szöveges üzenetekhez történő hozzáférést az új Mazda2 prémium minőségű belső terének kényelmében.

Az MZD Connect rendszernek a nagyméretű, 7"-os színes érintőképernyős kijelző és az intuitív multimédiavezérlő segítségével történő, minimális erőfeszítést igénylő vezérlése azt szolgálja, hogy Ön a vezetésre tudjon koncentrálni. (*Attraction felszereltségi szinttől)

i-ACTIVSENSE, a korszerű biztonságtechnológia

A korszerű biztonságtechnológia védelmet, biztonságot és kényelmet garantál a forgalmas városi utcákon és az országúton egyaránt. Az új Mazda2 egy sor aktív és passzív biztonsági elemet tartalmaz, így többek között az intelligens városi fékasszisztenst*(SCBS), amely automatikusan működésbe hozza a fékrendszert, amennyiben egy alacsony sebességű frontális ütközést valószínűsít. (*Revolution Top felszereltségben.)

Új Mazda2 maximális sebesség: 200 km/h*
Gyorsulás: 100 km/h-ra 8,7 mp alatt*
Üzemanyag-fogyasztás: 3,4 l/100 km**
CO2-kibocsátás: 89 g/km**

*Az adatok a 115 LE-s Revolution Top modellek adatain alapulnak
**Az adatok az új, 105 LE-s, manuális váltóval szerelt dízel Mazda2 modellekre vonatkoznak.

új Mazda2 - Galéria

új Mazda2 új Mazda2 új Mazda2
új Mazda2 új Mazda2 új Mazda2
új Mazda2 új Mazda2 új Mazda2
websas.hu