Töltődik... kérem várjon
Az új Mazda6 Szedán
A minőség csúcsa

Az új Mazda6 Szedán vezetése fantasztikus érzés, az autó ránézésre elképesztően kiforrott, gyönyörű, és városban, üzleti úton, hosszabb utazások alkalmával is stílusos a megjelenése. A kívül-belül precíz munkával készült, következő generációs technológiával és modern KODO: A mozgás lelke formanyelvvel rendelkező új Mazda6 Szedán új fejezetet nyit a minőség és kifinomultság világában. Nyugodtan dőljön hátra, élvezze a lélegzetelállító, új, emberközpontú, bőrből, fából és velúrból aprólékos munkával készült belső tér, a szellőztetett első ülések tökéletes kényelmét.

Új, dinamikus hátsó kialakításával és alacsony profiljával az autó a letisztult eleganciát testesíti meg, amely legújabb, élénk színünknek, a Soul Red Crystalnak is köszönhető. A vezetés sosem volt még ennyire pihentető és élvezetes a legújabb i-ACTIVSENSE biztonsági rendszereinknek köszönhetően, amely teljes irányítást nyújt a vezetőnek. A legújabb SKYACTIV technológia kiemelkedő teljesítményt és üzemanyag-takarékosságot biztosít kompromisszumok nélkül, és felerősíti az autó és vezetője közti Jinba Ittai-kapcsolatot.

Teljesítmény és hatékonyság
Kompromisszum nélkül
Teljeskörű fejlesztést végeztünk az új Mazda6 Szedán menetdinamikáján és teljesítményén, hogy az autózás a vezető és utasai számára még örömtelibb legyen. Egyetlen részletet sem hagytunk ki. Legújabb SKYACTIV motorjaink technológiájának hála, az autó álló helyzetből késlekedés nélkül, simán és fürgén indul el, így pontosan irányítható. A gyorsulás optimalizálásával a gázpedál legkisebb nyomása is érzékelhető, a teljesítmény precízen a vezető szándéka szerint változik. Az új Mazda6 Szedán erővel, mozgékonysággal és üdítően könnyű úttartással jutalmazza a vezetőt, és azzal az örömteli Jinba Ittai-kapcsolat érzésével, ahogy az autó minden mozdulatra reagál. A kiváló gravitációs erővel, és a zajok, zörejek és rezgések csökkentését eredményező fejlesztésekkel együtt a vezetés biztonságosabb és élvezetesebb, mint valaha.
A KODO: A mozgás lelke
A formanyelv utolsó simítása

Az új Mazda6 Szedán a magabiztos elegancia jegyében kívül-belül megújult. Mesterembereink és tervezőmérnökeink saját kezükkel keltettek életre minden egyes vonalat és ívet, a KODO: A mozgás lelke formanyelv új szintre emelésével így a kiforrottság is új lépcsőfokát érte el. Az autó ízléses, mégis sportos külsejét, valamint határozottabb, de kifinomultabb megjelenését a kiegyenesített, jellegzetes szárnyak és a gyönyörűen átalakított fényszórók teljes egészükben kihangsúlyozzák.

TAKUMI-NURI festési technológiánk tovább fokozza a Szedán szépségét, kifinomult karakterét, és életre kelti a KODO: A mozgás lelke formanyelvet. A legfinomabb anyagokat használtuk fel az utastér felépítése során, amely így a szaktudás és a modern elegancia megtestesítője, a luxuskategóriás anyagok pedig biztosítják a tökéletes minőséget, kényelmet, és az autózás örömét.

MAZDA3 SPORT
Okos kapcsolat!
MAZDA3 SEDAN
Korszerû biztonságtechnológia
ADATOK
Fogyasztás, kibocsátás
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.
Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési tanácsadó
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési tanácsadó
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...