Töltődik... kérem várjon

A TÖKÉLETESÍTETT MAZDA 6 SEDAN

A tökéletesített új Mazda6 Szedán
A minőség csúcsa
Az új Mazda6 Szedán vezetése fantasztikus érzés, az autó ránézésre elképesztően kiforrott, gyönyörű, és városban, üzleti úton, hosszabb utazások alkalmával is stílusos a megjelenése. A kívül-belül precíz munkával készült, következő generációs technológiával és modern KODO: A mozgás lelke formanyelvvel rendelkező új Mazda6 Szedán új fejezetet nyit a minőség és kifinomultság világában. Nyugodtan dőljön hátra, élvezze a lélegzetelállító, új, emberközpontú, bőrből, fából és velúrból aprólékos munkával készült belső tér, a szellőztetett első ülések tökéletes kényelmét.
Teljesítmény és hatékonyság
Kompromisszum nélkül
Új, dinamikus hátsó kialakításával és alacsony profiljával az autó a letisztult eleganciát testesíti meg, amely legújabb, élénk színünknek, a Soul Red Crystalnak is köszönhető. A vezetés sosem volt még ennyire pihentető és élvezetes a legújabb i-ACTIVSENSE biztonsági rendszereinknek köszönhetően, amely teljes irányítást nyújt a vezetőnek. A legújabb SKYACTIV technológia kiemelkedő teljesítményt és üzemanyag-takarékosságot biztosít kompromisszumok nélkül, és felerősíti az autó és vezetője közti Jinba Ittai-kapcsolatot.
Felszereltség
& műszaki adatok
  • 360°-os látószög négy kamerával
  • Luxuskivitelű belső bőrből, fából és velúrból készült borítással
  • Szélvédőre kivetített aktív kijelző
  • Intelligens sebességtámogató rendszer
  • Új, szellőztetett első ülések
  • Maximális sebesség: 227 km/h*
  • Gyorsulás 100 km/h-ra: 8,5 mp-en belül*
  • Üzemanyag-fogyasztás: 5,3 l/100 km*
  • CO2-kibocsátás: 140 g/km*
A KODO

A mozgás lelke formanyelv utolsó simítása

Az új Mazda6 Szedán a magabiztos elegancia jegyében kívül-belül megújult. Mesterembereink és tervezőmérnökeink saját kezükkel keltettek életre minden egyes vonalat és ívet, a KODO: A mozgás lelke formanyelv új szintre emelésével így a kiforrottság is új lépcsőfokát érte el. Az autó ízléses, mégis sportos külsejét, valamint határozottabb, de kifinomultabb megjelenését a kiegyenesített, jellegzetes szárnyak és a gyönyörűen átalakított fényszórók teljes egészükben kihangsúlyozzák.

TAKUMI-NURI festési technológiánk tovább fokozza a Szedán szépségét, kifinomult karakterét, és életre kelti a KODO: A mozgás lelke formanyelvet. A legfinomabb anyagokat használtuk fel az utastér felépítése során, amely így a szaktudás és a modern elegancia megtestesítője, a luxuskategóriás anyagok pedig biztosítják a tökéletes minőséget, kényelmet, és az autózás örömét.

Teljesítmény és hatékonyság

Kompromisszum nélkül

Teljeskörű fejlesztést végeztünk az új Mazda6 Szedán menetdinamikáján és teljesítményén, hogy az autózás a vezető és utasai számára még örömtelibb legyen. Egyetlen részletet sem hagytunk ki. Legújabb SKYACTIV motorjaink technológiájának hála, az autó álló helyzetből késlekedés nélkül, simán és fürgén indul el, így pontosan irányítható. A gyorsulás optimalizálásával a gázpedál legkisebb nyomása is érzékelhető, a teljesítmény precízen a vezető szándéka szerint változik.

Az új Mazda6 Szedán erővel, mozgékonysággal és üdítően könnyű úttartással jutalmazza a vezetőt, és azzal az örömteli Jinba Ittai-kapcsolat érzésével, ahogy az autó minden mozdulatra reagál. A kiváló gravitációs erővel, és a zajok, zörejek és rezgések csökkentését eredményező fejlesztésekkel együtt a vezetés biztonságosabb és élvezetesebb, mint valaha.

KODO: A mozgás lelke formanyelv

Az új Mazda6 Szedán körvonalai a kifejező ívekkel, áttervezett hátsó résszel és az alacsony profillal lenyűgözőek, félreismerhetetlenül egyedivé téve az autót. Egyedülálló KODO: A mozgás lelke formanyelvünk a jármű elejétől a hátulja felé áramló lendület erőteljes dinamizmusát sugallja akkor is, ha az autó álló helyzetben van.

Soul Red
Crystal
Exkluzív TAKUMI‑NURI technikánk felhasználásával fényezőmestereink profizmusa a kézi festésben és a felületkezelés minőségében valósággal életre kelt. Alumíniumszemcséket használunk a finom, fényesre polírozott fémhez hasonló felület eléréséhez.
Továbbfejlesztett ülések
Az új ülések szélesebbek és jobban követik az emberi test formáját, így jobban támasztják a hátat. A bőrülések beépített szellőztető rendszerrel vannak ellátva, amely elszívja a meleg levegőt a test és az ülés egymással érintkező felületéről, ezzel minden időjárási körülmény esetén kényelmesebbé teszi a vezetést.
Emberközpontú belső dizájn
A Mazda6 minden egyes elemét gondosan terveztük meg és készítettük el annak érdekében, hogy a vezető és az utasok is a lehető legnagyobb kényelemben részesüljenek. A kiválasztott anyagok, mint amilyen az ajtókon alkalmazott selyemfényű króm kárpit és japán sen fa, tovább fokozzák a barátságosan pompás benyomást.

*csak high plus felszereltségi szint esetén
Továbbfejlesztett hátsó ülések
A Mazdának nemcsak a vezető kényelme fontos, hanem minden utasé is. A hátsó üléseket átalakítottuk, így jobb háttámaszt nyújtanak és a pihentető utazás kényelmének új dimenzióját nyitják meg. A hátul ülő utasok a középső hátsó kartámaszon található két USB-port használatával feltölthetik kedvenc eszközeiket.
Erőteljes könnyűfém keréktárcsák
Az új Mazda6 Szedán alacsony és sportos megjelenését a 17”-es és 19”-es könnyűfém keréktárcsák legújabb változatai tovább fokozzák. Az egyenes, de merészen kialakított küllők kihangsúlyozzák a dinamikus, töretlen mozgást. A 17”-es könnyűfém keréktárcsák bronzszínű bevonatot, míg a 19”-es könnyűfém keréktárcsák ragyogó ezüstszínű bevonatot kaptak.
Szélvédőre kivetített aktív kijelző
A napi vezetést sokkal könnyebbé teszi legújabb aktív kijelzőnk. A vezetőnek most már nem kell lefelé tekintenie a járművel és útviszonyokkal kapcsolatos fontosabb információkért, hiszen ezek előtte vannak a szélvédőn. Áttekintheti a vezetési körülményeket, egyebek közt a részletes (turn-by-turn) navigációs utasításokat és sebességhatárokat, valamint az utazás lényeges információit.
360°-os látószögű monitor
A városbeli parkolás és manőverezés nem nagy kihívás az új 360°-os látószögű kamerával. Négy kamerával és nyolc érzékelővel figyelheti az autó körüli területet. Hátramenetben a közeli akadályokat riasztórendszer jelzi. A kamerák segítségével láthatóvá válnak a holtterek, a T-elágazásoknál az akadályok távolsága. Parkoláskor nemcsak az autó előtti és mögötti teret lehet belátni, hanem madártávlatból a jármű körüli területeket is.
SKYACTIV
motorok
A legújabb SKYACTIV-G 2.0, SKYACTIV-G 2.5 és SKYACTIV-D 2.2 motor egy pillanat alatt, készségesen biztosítja a megfelelő teljesítményt, és a vezető is magabiztos lehet, hiszen tudja: szükség esetén több erő is van még a motorban. Az új hengerleállító rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást állandó sebesség esetén 40 és 80 km/h között.
Fejlett
felfüggesztés
A vezetőnek és az utasoknak a legelső alkalomtól kezdve, bármilyen útfelületen feltűnik az utazás kiváló minősége, bárhová is autózzanak. Mérnökcsapatunk komoly fejlesztéseket végzett a felfüggesztési rendszeren annak érdekében, hogy kis gravitációs erőnél finomabban működjön, így a szűk városi utcákon kényelmes legyen, ugyanakkor nagy gravitációs erőnél, hosszú, kanyargós vidéki utakon stabilitást nyújtson.
Adaptív LED-es fényszórók
A stresszt minimálisra csökkenti a kategóriájában egyedülálló technológia, például az adaptív LED-es fényszórók. Autópályán a fényszórók automatikusan távolságira váltanak, hogy megvilágítsák az úttestet. A legújabb LED-es fényszórók a korábbi négy blokkal szemben 20 fényblokkal rendelkeznek a pontosabb szabályozás érdekében, segítenek a gyalogosok gyorsabb észlelésében, és jobb látási viszonyokat biztosítanak a kanyarokban.
Sebességszabályozó automatika - Stop&Go
Nagy forgalomban a helyzet gyorsan változhat. A Mazda radaros sebességszabályozó automatika (MRCC) segít a nyugodt és élvezetes vezetésben. A rendszer méri az autó előtti járművek sebességét és távolságát, valamint a motor és a fékek automatikus szabályozásával folyamatosan tartja a beállított távolságot a járművek között. Ez a rendszer 0 km/h-tól kezdve működik.
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.

MÁR VÁSÁROLHAT OTTHONRÓL IS!

Nem kell lemondani az autóvásárlási szándékról a járvány miatt. A megoldás itt van!
A legfontosabb a biztonság és az egészség mindenek előtt! Éppen ezért mindamellett, hogy szalonjainkban fokozottan odafigyelünk a higiéniára és kiemelkedő figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, szeretnénk online vásárlási lehetőséget is biztosítani kedves vásárlóink számára.
Szakképzett kollégáink segítségével az autó kiválasztásától kezdve, a szerződés megkötésén keresztül egészen az átvételig telefonos és online kapcsolattartással intézhetik a vásárlást.
KAZINCBARCIKA autószalon

Lipták János - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 375 1788
E-mail: liptakj@mazdaszabo.hu

MISKOLC autószalon

Barzsó Balázs - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 374 7240
E-mail: barzsob@mazdaszabo.hu

Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.
info@mazdaszabo.hu

Miskolc
26-os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás
info@mazdaszabo.hu

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788
liptakj@mazdaszabo.hu

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240
barzsob@mazdaszabo.hu

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712
oleszkazs@mazdaszabo.hu

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538
miskolcszerviz@mazdaszabo.hu

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...