Töltődik... kérem várjon

A TÖKÉLETESÍTETT MAZDA 6 SPORTKOMBI

Az új Mazda6 Sportkombi
Örömteli autózás kimagasló kényelemben
Az új Mazda6 Sportkombi ragyogóan és elegánsan teljesít minden szerepkörben, remekül illik az aktív és igényes életmódhoz. A KODO: A mozgás lelke formanyelvvel, következő generációs technológiával és új, luxuskivitelű utastérrel rendelkező Sportkombi tágas, a körülményekhez rugalmasan alkalmazkodik, és minden feladatot könnyedén végez el. Az utazások és hétvégi kirándulások a családdal, barátokkal kényelmessé és minden szempontból örömtelivé válnak, különösen az első ülések szellőztetésének köszönhetően.
Figyelemfelkeltő
Érett stílus
A figyelemfelkeltő stílust érettebb kivitellé fejlesztettük, életre keltettük új, élénk, egyedi színeinket, a Soul Red Crystalt és a Machine szürke metált. Minden pillanat különlegessé válik a tágas, pazar megjelenésű utastérben, amely aprólékos gondossággal a legfinomabb bőrből, gyönyörű japán sen fából és velúrból készült.

A legintelligensebb i-ACTIVSENSE biztonsági rendszereknek és a legújabb SKYACTIV technológiának köszönhetően a vezetés még sosem volt ennyire biztonságos és élvezetes, az üzemanyag-hatékonyság is kiemelkedő, és az autó-utas közötti Jinba Ittai kapcsolat is szorosabb, mint valaha.
Felszereltség
& műszaki adatok
  • 360°-os látószög négy kamerával
  • Luxuskivitelű belső bőrből, fából és velúrból készült borítással
  • Szélvédőre kivetített aktív kijelző
  • Intelligens sebességtámogató rendszer
  • Új, szellőztetett első ülések
  • Maximális sebesség: 225 km/h*
  • Gyorsulás 100 km/h-ra: 8,6 mp-en belül*
  • Üzemanyag-fogyasztás: 4,8 l/100 km*
  • CO2-kibocsátás: 144 g/km*
A minőség magasabb szintje

Egy családi kalandot, hosszú hétvégi utazást, de akár egy gyors városi utat is különlegessé varázsol az autózás öröme az új Mazda6 Sportkombival. Ennek egyik oka az, hogy látványra és érzésre is gyönyörűnek készítettük el a legmagasabb szintű KODO: A mozgás lelke formanyelv alkalmazásával. Legkiemelkedőbb mesterembereink és formatervezőink puszta kézzel öntöttek formába minden egyes vonalat és ívet azért, hogy elérjék a kiforrottság és elegancia csúcsát.

Exkluzív TAKUMI-NURI festési technológiánkkal keltettük életre a Sportkombi lehengerlő megjelenését, ami különösen legújabb színeink, a Soul Red Crystal és a Machine szürke metál esetén érzékelhető. Emberközpontú filozófiánk lehetővé tette, hogy olyan Sportkombit tervezzünk meg, amelyben a barátok és családtagok rendkívüli kényelemben pihenhetnek, miközben a sofőr a puszta vezetés örömét élvezi.

Minőségi és örömteli autózás

A Mazda6 Sportkombi dizájnjának meglévő minőségét komoly fejlesztésekkel ötvöztük a még örömtelibb, kényelmesebb és elegánsabb autózás érdekében. Mérnökeink minden egyes alkatrészt áttanulmányoztak, hogy az utasok minden ízében legalább annyira élvezzék az utat, mint a vezető. Legújabb SKYACTIV motorjaink technológiájának hála, az autó álló helyzetből késlekedés nélkül, simán és fürgén indul el, így pontosan irányítható. A gyorsulás optimalizálásával a gázpedál legkisebb nyomása is érzékelhető, a teljesítmény precízen a vezető szándéka szerint változik, ami tovább fokozza az autó és utasai közti Jinba Ittai kapcsolat élvezetét.

Annak érdekében, hogy a gyorsuláshoz hasonlóan az irányíthatóság is örömteli és minőségi legyen, átalakítottuk a felfüggesztési rendszert és a futóművet. A lenyűgöző menetteljesítmény érdekében a jármű pontosan a kormányzásnak megfelelően kanyarodik, és a gravitációs erő hatásainak csökkentésével az utasok igazán kényelmes autózásnak nézhetnek elébe. A zajok, zörejek és rezgések csökkentését eredményező fejlesztésekkel együtt a vezetés most biztonságosabb és élvezetesebb, mint valaha.

KODO: A mozgás lelke formanyelv

Az új Mazda6 Sportkombi erőteljes megjelenését és masszív, céltudatos felépítését látványos, de finom megoldásokkal, például a profil magasságának csökkentésével fejlesztettük tovább. A KODO: A mozgás lelke formanyelv kihangsúlyozza az autó éles vonalait és sportos, dinamikus stílusát. Az autó álló helyzetben is elejétől a végéig a dinamikus előrehaladás benyomását kelti.

Soul Red
Crystal
Legújabb színünk, a Soul Red Crystal kiemeli az új Mazda6 Sportkombi sportos energiáját és eleganciáját. Létrehozásához kifejlesztettünk egy TAKUMI‑NURI-nak nevezett technikát, amellyel fényezőmestereink profizmusa a kézi festésben és a felületkezelés minősége valósággal életre kelhetett. Alumíniumszemcséket használunk a fémhatású, finom felület eléréséhez, amelyet a szakképzett mesterek fényesre políroznak.
Szellőztetett első ülések
Az új Mazda6 Sportkombi első üléseit teljesen átalakítottuk: az új ülések szélesebbek és jobban követik az emberi test formáját, így hosszabb utazásokon és rövid utakon is jobban támasztják a hátat és kimagasló kényelmet nyújtanak. A bőrülések beépített szellőztető rendszerrel vannak ellátva, amely elszívja a meleg levegőt a test és az ülés egymással érintkező felületéről. A rendszer működését három fokozattal lehet szabályozni.
Emberközpontú belső dizájn
A Mazda6 Sportkombi minden egyes részét gondosan terveztük meg és készítettük el annak érdekében, hogy a vezető és az utasok is a lehető legnagyobb kényelemben részesüljenek. A kiválasztott anyagok, mint amilyen az ajtókon alkalmazott selyemfényű króm kárpit és japán sen fa, tovább fokozzák a barátságosan pompás benyomást.

*csak high plus felszereltségi szint esetén
Továbbfejlesztett hátsó ülések
A Mazdának nemcsak a vezető kényelme fontos, hanem minden utasé is. A hátsó üléseket átalakítottuk, így jobb háttámaszt nyújtanak és a pihentető utazás kényelmének új dimenzióját nyitják meg. A hátul ülő utasok a középső hátsó kartámaszon található két USB-port használatával feltölthetik kedvenc eszközeiket.
Erőteljes könnyűfém keréktárcsák
Az új Mazda6 Sportkombi alacsony és erőteljes megjelenését a 17”-es és 19”-es könnyűfém keréktárcsák legújabb változatai tovább fokozzák. Az egyenes, de merészen kialakított küllők kihangsúlyozzák a dinamikus, töretlen mozgást. A 17”-es könnyűfém keréktárcsák bronzszínű bevonatot, míg a 19”-es könnyűfém keréktárcsák ragyogó ezüstszínű bevonatot kaptak.
SKYACTIV motorok
A legújabb SKYACTIV-G 2.0 és SKYACTIV-D 2.2 motor egy pillanat alatt, készségesen biztosítja a megfelelő teljesítményt, és a vezető is magabiztos lehet, hiszen tudja: szükség esetén több erő is van még a motorban. Az erőnél többről van szó: az irányítás a lényeg. Csak nyomja le a pedált, és az új Mazda6 Sportkombi a nyomásnak megfelelően precízen, pontosan a kívánt erővel gyorsul.
Fejlett felfüggesztés
A vezetőnek és az utasoknak a legelső alkalomtól kezdve, bármilyen útfelületen feltűnik az utazás kiváló minősége, bárhová is autózzanak. Mérnökcsapatunk komoly fejlesztéseket végzett a felfüggesztési rendszeren annak érdekében, hogy kis gravitációs erőnél finomabban működjön, így a szűk városi utcákon kényelmes legyen, ugyanakkor nagy gravitációs erőnél, hosszú, kanyargós vidéki utakon stabilitást nyújtson.
Adaptív LED-es fényszórók
Immár legújabb adaptív LED-es fényszóróink jellemzői közé tartoznak az automatikusan szabályozott, vakításmentes távolsági fényszórók és a széles tartományú tompított fényszórók, melyek szélesebb területet világítanak meg, így az éjszakai vezetést könnyebbé teszik. A továbbfejlesztett LED-es fényszóróknak köszönhetően gyorsabban észlelhetők a gyalogosok, és jobb a láthatóság a kanyarokban.
Szélvédőre kivetített aktív kijelző
Az utazás során nem szerencsés, ha valami megzavarja a vezető figyelmét. Legújabb aktív kijelzőnk közvetlenül a szélvédőre vetíti a járművel és az úttal kapcsolatos információkat. A vezető egy pillantással áttekintheti a vezetési körülményeket, többek között a részletes (turn-by-turn) navigációs utasításokat és sebességhatárokat, valamint az autó lényeges információit.
360°-os látószögű monitor
Az új Mazda6 Sportkombi négy kamerával, nyolc parkolóradarral és egy új, 360°-os látószögű monitorral rendelkezik a stresszmentes parkoláshoz és manőverezéshez. Hátramenetben a közeli akadályokat riasztórendszer jelzi. A kamerák segítségével láthatóvá válnak a holtterek, a T-elágazásoknál az akadályok távolsága. Parkoláskor nemcsak az autó előtti és mögötti teret lehet belátni, hanem madártávlatból a jármű körüli területeket is.
Sebességszabályozó automatika - Stop&Go
Nagy forgalomban a helyzet gyorsan változhat. A Mazda radaros sebességszabályozó automatika (MRCC) segít a nyugodt és élvezetes vezetésben. A rendszer méri az autó előtti járművek sebességét és távolságát, valamint a motor és a fékek automatikus szabályozásával folyamatosan tartja a beállított távolságot a járművek között. Ez a rendszer 0 km/h-tól kezdve működik.
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.

MÁR VÁSÁROLHAT OTTHONRÓL IS!

Nem kell lemondani az autóvásárlási szándékról a járvány miatt. A megoldás itt van!
A legfontosabb a biztonság és az egészség mindenek előtt! Éppen ezért mindamellett, hogy szalonjainkban fokozottan odafigyelünk a higiéniára és kiemelkedő figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, szeretnénk online vásárlási lehetőséget is biztosítani kedves vásárlóink számára.
Szakképzett kollégáink segítségével az autó kiválasztásától kezdve, a szerződés megkötésén keresztül egészen az átvételig telefonos és online kapcsolattartással intézhetik a vásárlást.
KAZINCBARCIKA autószalon

Lipták János - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 375 1788
E-mail: liptakj@mazdaszabo.hu

MISKOLC autószalon

Barzsó Balázs - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 374 7240
E-mail: barzsob@mazdaszabo.hu

Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...