Töltődik... kérem várjon

2018 A MEGÚJULT CX3

Kivételes tervezés
A 2018 Mazda CX-3 energiával, egyedi szellemiséggel és lélekkel tölti meg az utazást. A jövőbe mutató dizájnnal és a valódi, örömteli vezetés szeretetével tervezett kompakt SUV stílusosan teljesít és gazdag felszereltséget kínál. A KODO formanyelv legújabb változata alapján létrehozott külső megjelenés lenyűgöző, a továbbfejlesztett belső dizájn pedig stílusos részletekkel veszi körül a vezetőt. 2016-ban a World Car Design Award döntőse.*
 • Továbbfejlesztett belső tér teljesen bőr ülésekkel**
 • Továbbfejlesztett SKYACTIV-G 1.8 dízelmotor és 2.0 benzinmotor
 • Új, markáns első hűtőrács és LED-es hátsó lámpatestek**
 • Új különleges szín: Soul Red Crystal
Fejlett technológia
Üljön a kormánykerék mögé, és élvezze a továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE biztonságát, dinamikus teljesítményét és vezetési kényelmét a javított futóműnek és a továbbfejlesztett SKYACTIV motoroknak köszönhetően. Hatékonyság, üzemanyag-takarékosság és a vezető és az autó közötti egység érzése, vagyis a Jinba Ittai minden autónkban benne van.
 • Maximális sebesség: 184 km/h***
 • Gyorsulás 100 km/h-ra: 9,9 mp-en belül***
 • Üzemanyag-fogyasztás: 4,1 - 4,8 l/100 km***
 • CO2-kibocsátás: 114 - 127 g/km***
 • * Az év World Car Design díjasa, 2016.
 • ** Revolution / Revolution top szintű modelleken rendelkezésre áll
 • ***A számadatok az új Mazda CX-3 115 LE-s kézi váltós dízel modellekre vonatkoznak.
A mozgás szépsége a KODO formanyelvvel

A gyönyörűen kiegyensúlyozott KODO formanyelv arányaival, a formatervezett karosszériával és a sportos, mégis kifinomult megjelenéssel – különösen az új, fényes és élénk Soul Red Crystal színben – a 2018 Mazda CX-3 ma a tökéletes SUV az aktív, progresszív emberek számára, akik szeretik a dinamikus stílust és a lenyűgöző dizájnt.

A drámai első hűtőrácstól és a krómozott elemektől a 18”-os könnyűfém keréktárcsákig*, a csillogó, fekete oszlopokig** és a hátsó LED-es lámpatestekig* a 2018 Mazda CX-3 már azelőtt kifejezi a mozgás energiáját és szépségét, mielőtt beszállna és vezetne. A legkiválóbb minőségű anyagok és a kivételes szakmai tudás segítségével a mindennapos vezetés még élvezetesebb, és teljesen jelen van az autó és a vezető közötti egység érzése.

Az autózás öröme még intenzívebb

Üljön a 2018 Mazda CX-3 kormánya mögé, és gyorsan meggyőződhet róla, hogy az autózás öröme iránti elkötelezettségünknek köszönhetően ki sem akar majd szállni. Létrehoztunk egy kompakt SUV modellt, amely intenzívebbé teszi a Jinba Ittai élvezetes és erőteljes érzését: az erős kötődést, amikor a vezető eggyé válik az autóval.

A kifinomult stílusnak, az eleganciának, a teljesítménynek és az agilitásnak köszönhetően a 2018 Mazda CX-3 vezetési dinamikája minden eddiginél jobb utazási kényelmet és irányíthatóságot biztosít. A SKYACTIV motorok fejlődése hozzájárul az emberközpontú vezetési élmény fokozásához, még jobb teljesítménnyel és valós körülmények között is érvényesülő üzemanyag-takarékossággal. A vezetés még soha nem volt ennyire izgalmas és felszabadító.

TAKUMI PLUS

Egyedi 2018 Mazda CX-3 Takumi Plus modellünkben Ön az autózás örömének szíve. A kívül-belül lenyűgözőre tervezett, kompakt SUV markáns karakterével és extra funkcióival maximalizálja a vezetés élvezetét. A nagy gondossággal kialakított belső tér a részletgazdagságot és az egységességet tükrözi. Stílusos közepes méretű SUV gépkocsinkat arra terveztük és építettük, hogy az autózás mindig különleges alkalom legyen és a Jinba Ittai érzést nyújtsa: azt, amikor eggyé válunk az autóval.

A 2018 Mazda CX-3 Takumi Plus a KODO: A mozgás lelke elvet követi, amelynek segítségével a minőség és a szakmai tudás terén is kiemelkedő. A továbbfejlesztett funkciók, például a kiváló minőségű, 18”-os világos könnyűfém keréktárcsák, a Deep Red nappabőr ülések és a Mazda radaros sebességszabályozó automatika minden utat különlegessé tesznek.

Emberközpontú
belső tér
A luxuskivitelű és igazán kényelmes extra utasteret továbbgondoltuk és új szintre emeltük. A beltért a vezető köré terveztük, hogy úgy érezze, mintha a test valódi kiterjesztése lenne, miközben a mélyvörös nappabőr ülések rendkívüli szintű kényelmet nyújtanak.
Mélyvörös
nappabőr ülések
Érezze a kiváló minőségű, mélyvörös nappabőr ülések nyújtotta kényelmet és stílust. A luxuskivitelű utastér a vezető és az utasok számára is öröm. A tiszta fehér színű betétek teljessé teszik az emberközpontú belső dizájnt.
Elektromosan állítható ülés memóriafunkcióval
Az elektromosan állítható, memória funkcióval ellátott ülés magasabb szintre emeli a kényelmet, mivel minden vezetés során segít a testhelyzet megtartásában. Egyetlen gombnyomással beállíthatja kedvenc pozícióját.
Még egy
árnyalatnyi
elegancia
A belső dizájn egyesíti a fehér díszpanelt és a fehér belső ajtókárpitot, amely illeszkedik a mélyvörös nappabőr ülések tiszta fehér színű betéteihez. Az eredmény tiszta elegancia, amely szemet gyönyörködtető és ellazítja az elmét.
18”-os világos
könnyűfém
keréktárcsák
A 18”-os könnyűfém keréktárcsák sportos stílust és városias megjelenést kölcsönöznek a járműnek. Nemcsak stílusosak és izgalmasak, hanem az útzajokat is csökkentik, továbbá a kompakt SUV rendkívüli tapadását és mozgékonyságát is javítják.
Mazda radaros sebességszabályozó automatika
Támogatja a vezetőt abban, hogy állandó sebességen vezessen és biztonságos távolságot tartson az előtte haladó járműtől, így az autópályán megtett hosszú utak kevésbé fárasztóak és élvezetesebbek.
KODO Következő generáció

A KODO formanyelv a 2018 Mazda CX-3-at még kivételesebbé, kellemesebbé és modernebbé teszi, így mindenhol vonzza a tekinteteket, bárhova is megy. A sportos profil a jellegzetes, nyolc osztású hűtőrácstól és a LED-es hátsó lámpatestektől* kezdve, amelyek kiemelik a jellegzetes szárnyformát, egészen a kecses, precízen formatervezett karosszériáig és a 18”-os könnyűfém keréktárcsákig magabiztos kiállást kölcsönöz.

Soul Red
Crystal
A 2018 Mazda CX-3 Soul Red Crystal színe még jobban kiemeli a KODO formanyelv formáinak szépségét. Az eredeti, ikonikus Soul Red színből született Soul Red Crystal élettelibbé, mélyebbé és ragyogóbbá teszi a karosszériát a fény és árnyék dinamikus átmeneteivel, amelyet a három rétegben alkalmazott Takumi Nuri technológiánk hoz létre.
Belső
kidolgozás
A nyugodt, barátságos, érzékeket stimuláló térben semmi nem zavarja, így a vezetés élvezetére összpontosíthat – így terveztük meg a belső teret. A vezető körül mindenhol az egység érzete van jelen, amelyet az övezetekre osztott színek és anyagok teremtenek meg. Szürke színt használtunk a műszerfalon és a bőr* ajtópaneleken, hogy még kellemesebbé tegyük a légkört.

*A bőrüléseknél az alapfelszereltség része
Bőrülések
A fekete vagy fehér színű, elektromos állítású bőrülések* gyönyörűen illeszkednek a belső színösszeállításhoz, különösen a műszerfalak és az ajtópanelek szürke színéhez, ezáltal a jó minőségű részletek és a kidolgozottság érzete még inkább jelen van.
Rugalmasan kialakított utastér
Elutazik a hétvégére? Nagy bevásárlókörutat tervez? Álomvakációra indul? A 2018 Mazda CX-3 annyira sokoldalú, hogy bármilyen kihívást könnyedén kezel és minden életstílushoz képes alkalmazkodni. Amikor több tárolóhelyre van szüksége, akkor a 60/40 arányban osztott hátsó ülések teljesen vízszintes helyzetbe dönthetők, így további, rugalmas helyet nyújtanak. Most már csak össze kell csomagolnia.
18"-os könnyűfém keréktárcsák
A karosszéria KODO formanyelv stílusát a legújabb 18”-os könnyűfém keréktárcsákkal javítottuk, melyeknek küllői növelik a pozitív ív szélességét a középponttól a peremig. Nemcsak hosszabbnak látszanak, hanem a kerék is nagyobbnak tűnik, így a mozgás és a mélység érzetét keltik. A küllők csillogó fényessége kiemeli a külső krómozott elemeit.

*Revolution / Revolution top szinten
Első
hűtőrács
A 2018 Mazda CX-3 dizájnját és megjelenését nyolc darab párban elhelyezett vékony és vastag hűtőrács osztással tettük még egyedibbé. Ez kiemeli az elegáns, formatervezett karosszériastílust, így érettebb, kifinomultabb külsőt és mélyebb, karakteresebb minőségérzetet kölcsönöz a járműnek.
SKYACTIV
motorok
A 2018 Mazda CX-3-at úgy terveztük, hogy rendkívüli erőt, teljesítményt és irányíthatóságot nyújtson. Az új dizájnt kapott dugattyúval és befecskendezési rendszerrel továbbfejlesztett SKYACTIV-G 2.0 benzinmotor több erőt, valamint javított üzemanyag-fogyasztást nyújt a teljes tartományban. A SKYACTIV-D 1.8 dízelmotor nagy sebességen extra nyomatékot és kiváló üzemanyag-takarékosságot biztosít még nagy terhelésnél is
Menetkényelem
A legelső vezetéstől kezdve fel fog tűnni Önnek, hogy a 2018 Mazda CX-3 milyen jól teljesít a különböző felületű utakon, és hogy állandó kényelmet nyújt Önnek és az utasoknak. A futómű-dinamikát továbbfejlesztettük: átalakítottuk a felfüggesztést és a kormányzási rendszert, továbbá új abroncskialakítást vezettünk be. A vezetés egyszerűbbnek tűnik, és az autó pontosan úgy halad, ahogy Ön szeretné – az utazás pedig rendkívül kényelmes minden utas számára, nem csak az első üléseken. Élvezze a magabiztos, pihentető utat.
Adaptív LED-es fényszórók
Az intelligens LED-es fényszórók* javítják az autózás örömét. Automatikusan elhalványulnak, ha autó közeledik szemből, illetve ha más jármű halad közvetlenül az autó előtt. A rendszer csak a szükséges, látómezőbe eső fényeket kapcsolja ki, hogy Ön még jobban lássa az utat. Autópályán a fényszórók automatikusan felemelkednek, hogy megvilágítsák az úttestet. Amikor pedig sarkokon fordul be, a lámpák növelik a láthatóságot, így biztonságosabb és kevésbé fárasztó az éjszakai utazás.
Kényelem az utastérben
A Mazda 2018 CX-3 kényelmes belső teret kínál, beleértve az elektromos állítású bőrüléseket* és az intelligens technológiákat (többek között az elektromos rögzítőféket automatikus tartás funkcióval). A csendesebb utastérben jobban összpontosíthat a beszélgetésre és az autózás örömére, míg az első és a hátsó**, pohártartóval is felszerelt középső kartámasz további kényelmet nyújt.

*Revolution / Revolution top szinttől
**Challenge szinttől
Sebességszabályozó automatika - Stop&Go
A Mazda radaros sebességszabályozó automatikával (MRCC) a hosszú utak ugyanolyan kényelmesek, mint a rövidek. Az első radarok biztonságos távolságot tartanak, akár teljesen le is fékezik az autót. Nem számít, hogy dugóban vagy az autópályán halad, minden sebességnél működik.
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.

MÁR VÁSÁROLHAT OTTHONRÓL IS!

Nem kell lemondani az autóvásárlási szándékról a járvány miatt. A megoldás itt van!
A legfontosabb a biztonság és az egészség mindenek előtt! Éppen ezért mindamellett, hogy szalonjainkban fokozottan odafigyelünk a higiéniára és kiemelkedő figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, szeretnénk online vásárlási lehetőséget is biztosítani kedves vásárlóink számára.
Szakképzett kollégáink segítségével az autó kiválasztásától kezdve, a szerződés megkötésén keresztül egészen az átvételig telefonos és online kapcsolattartással intézhetik a vásárlást.
KAZINCBARCIKA autószalon

Lipták János - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 375 1788
E-mail: liptakj@mazdaszabo.hu

MISKOLC autószalon

Barzsó Balázs - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 374 7240
E-mail: barzsob@mazdaszabo.hu

Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.
info@mazdaszabo.hu

Miskolc
26-os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás
info@mazdaszabo.hu

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788
liptakj@mazdaszabo.hu

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240
barzsob@mazdaszabo.hu

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712
oleszkazs@mazdaszabo.hu

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538
miskolcszerviz@mazdaszabo.hu

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...