Töltődik... kérem várjon

2018 A MEGÚJULT CX3

Kivételes tervezés
A 2018 Mazda CX-3 energiával, egyedi szellemiséggel és lélekkel tölti meg az utazást. A jövőbe mutató dizájnnal és a valódi, örömteli vezetés szeretetével tervezett kompakt SUV stílusosan teljesít és gazdag felszereltséget kínál. A KODO formanyelv legújabb változata alapján létrehozott külső megjelenés lenyűgöző, a továbbfejlesztett belső dizájn pedig stílusos részletekkel veszi körül a vezetőt. 2016-ban a World Car Design Award döntőse.*
 • Továbbfejlesztett belső tér teljesen bőr ülésekkel**
 • Továbbfejlesztett SKYACTIV-G 1.8 dízelmotor és 2.0 benzinmotor
 • Új, markáns első hűtőrács és LED-es hátsó lámpatestek**
 • Új különleges szín: Soul Red Crystal
Fejlett technológia
Üljön a kormánykerék mögé, és élvezze a továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE biztonságát, dinamikus teljesítményét és vezetési kényelmét a javított futóműnek és a továbbfejlesztett SKYACTIV motoroknak köszönhetően. Hatékonyság, üzemanyag-takarékosság és a vezető és az autó közötti egység érzése, vagyis a Jinba Ittai minden autónkban benne van.
 • Maximális sebesség: 184 km/h***
 • Gyorsulás 100 km/h-ra: 9,9 mp-en belül***
 • Üzemanyag-fogyasztás: 4,1 - 4,8 l/100 km***
 • CO2-kibocsátás: 114 - 127 g/km***
 • * Az év World Car Design díjasa, 2016.
 • ** Revolution / Revolution top szintű modelleken rendelkezésre áll
 • ***A számadatok az új Mazda CX-3 115 LE-s kézi váltós dízel modellekre vonatkoznak.
A mozgás szépsége a KODO formanyelvvel

A gyönyörűen kiegyensúlyozott KODO formanyelv arányaival, a formatervezett karosszériával és a sportos, mégis kifinomult megjelenéssel – különösen az új, fényes és élénk Soul Red Crystal színben – a 2018 Mazda CX-3 ma a tökéletes SUV az aktív, progresszív emberek számára, akik szeretik a dinamikus stílust és a lenyűgöző dizájnt.

A drámai első hűtőrácstól és a krómozott elemektől a 18”-os könnyűfém keréktárcsákig*, a csillogó, fekete oszlopokig** és a hátsó LED-es lámpatestekig* a 2018 Mazda CX-3 már azelőtt kifejezi a mozgás energiáját és szépségét, mielőtt beszállna és vezetne. A legkiválóbb minőségű anyagok és a kivételes szakmai tudás segítségével a mindennapos vezetés még élvezetesebb, és teljesen jelen van az autó és a vezető közötti egység érzése.

Az autózás öröme még intenzívebb

Üljön a 2018 Mazda CX-3 kormánya mögé, és gyorsan meggyőződhet róla, hogy az autózás öröme iránti elkötelezettségünknek köszönhetően ki sem akar majd szállni. Létrehoztunk egy kompakt SUV modellt, amely intenzívebbé teszi a Jinba Ittai élvezetes és erőteljes érzését: az erős kötődést, amikor a vezető eggyé válik az autóval.

A kifinomult stílusnak, az eleganciának, a teljesítménynek és az agilitásnak köszönhetően a 2018 Mazda CX-3 vezetési dinamikája minden eddiginél jobb utazási kényelmet és irányíthatóságot biztosít. A SKYACTIV motorok fejlődése hozzájárul az emberközpontú vezetési élmény fokozásához, még jobb teljesítménnyel és valós körülmények között is érvényesülő üzemanyag-takarékossággal. A vezetés még soha nem volt ennyire izgalmas és felszabadító.

TAKUMI PLUS

Egyedi 2018 Mazda CX-3 Takumi Plus modellünkben Ön az autózás örömének szíve. A kívül-belül lenyűgözőre tervezett, kompakt SUV markáns karakterével és extra funkcióival maximalizálja a vezetés élvezetét. A nagy gondossággal kialakított belső tér a részletgazdagságot és az egységességet tükrözi. Stílusos közepes méretű SUV gépkocsinkat arra terveztük és építettük, hogy az autózás mindig különleges alkalom legyen és a Jinba Ittai érzést nyújtsa: azt, amikor eggyé válunk az autóval.

A 2018 Mazda CX-3 Takumi Plus a KODO: A mozgás lelke elvet követi, amelynek segítségével a minőség és a szakmai tudás terén is kiemelkedő. A továbbfejlesztett funkciók, például a kiváló minőségű, 18”-os világos könnyűfém keréktárcsák, a Deep Red nappabőr ülések és a Mazda radaros sebességszabályozó automatika minden utat különlegessé tesznek.

Emberközpontú
belső tér
A luxuskivitelű és igazán kényelmes extra utasteret továbbgondoltuk és új szintre emeltük. A beltért a vezető köré terveztük, hogy úgy érezze, mintha a test valódi kiterjesztése lenne, miközben a mélyvörös nappabőr ülések rendkívüli szintű kényelmet nyújtanak.
Mélyvörös
nappabőr ülések
Érezze a kiváló minőségű, mélyvörös nappabőr ülések nyújtotta kényelmet és stílust. A luxuskivitelű utastér a vezető és az utasok számára is öröm. A tiszta fehér színű betétek teljessé teszik az emberközpontú belső dizájnt.
Elektromosan állítható ülés memóriafunkcióval
Az elektromosan állítható, memória funkcióval ellátott ülés magasabb szintre emeli a kényelmet, mivel minden vezetés során segít a testhelyzet megtartásában. Egyetlen gombnyomással beállíthatja kedvenc pozícióját.
Még egy
árnyalatnyi
elegancia
A belső dizájn egyesíti a fehér díszpanelt és a fehér belső ajtókárpitot, amely illeszkedik a mélyvörös nappabőr ülések tiszta fehér színű betéteihez. Az eredmény tiszta elegancia, amely szemet gyönyörködtető és ellazítja az elmét.
18”-os világos
könnyűfém
keréktárcsák
A 18”-os könnyűfém keréktárcsák sportos stílust és városias megjelenést kölcsönöznek a járműnek. Nemcsak stílusosak és izgalmasak, hanem az útzajokat is csökkentik, továbbá a kompakt SUV rendkívüli tapadását és mozgékonyságát is javítják.
Mazda radaros sebességszabályozó automatika
Támogatja a vezetőt abban, hogy állandó sebességen vezessen és biztonságos távolságot tartson az előtte haladó járműtől, így az autópályán megtett hosszú utak kevésbé fárasztóak és élvezetesebbek.
KODO Következő generáció

A KODO formanyelv a 2018 Mazda CX-3-at még kivételesebbé, kellemesebbé és modernebbé teszi, így mindenhol vonzza a tekinteteket, bárhova is megy. A sportos profil a jellegzetes, nyolc osztású hűtőrácstól és a LED-es hátsó lámpatestektől* kezdve, amelyek kiemelik a jellegzetes szárnyformát, egészen a kecses, precízen formatervezett karosszériáig és a 18”-os könnyűfém keréktárcsákig magabiztos kiállást kölcsönöz.

Soul Red
Crystal
A 2018 Mazda CX-3 Soul Red Crystal színe még jobban kiemeli a KODO formanyelv formáinak szépségét. Az eredeti, ikonikus Soul Red színből született Soul Red Crystal élettelibbé, mélyebbé és ragyogóbbá teszi a karosszériát a fény és árnyék dinamikus átmeneteivel, amelyet a három rétegben alkalmazott Takumi Nuri technológiánk hoz létre.
Belső
kidolgozás
A nyugodt, barátságos, érzékeket stimuláló térben semmi nem zavarja, így a vezetés élvezetére összpontosíthat – így terveztük meg a belső teret. A vezető körül mindenhol az egység érzete van jelen, amelyet az övezetekre osztott színek és anyagok teremtenek meg. Szürke színt használtunk a műszerfalon és a bőr* ajtópaneleken, hogy még kellemesebbé tegyük a légkört.

*A bőrüléseknél az alapfelszereltség része
Bőrülések
A fekete vagy fehér színű, elektromos állítású bőrülések* gyönyörűen illeszkednek a belső színösszeállításhoz, különösen a műszerfalak és az ajtópanelek szürke színéhez, ezáltal a jó minőségű részletek és a kidolgozottság érzete még inkább jelen van.
Rugalmasan kialakított utastér
Elutazik a hétvégére? Nagy bevásárlókörutat tervez? Álomvakációra indul? A 2018 Mazda CX-3 annyira sokoldalú, hogy bármilyen kihívást könnyedén kezel és minden életstílushoz képes alkalmazkodni. Amikor több tárolóhelyre van szüksége, akkor a 60/40 arányban osztott hátsó ülések teljesen vízszintes helyzetbe dönthetők, így további, rugalmas helyet nyújtanak. Most már csak össze kell csomagolnia.
18"-os könnyűfém keréktárcsák
A karosszéria KODO formanyelv stílusát a legújabb 18”-os könnyűfém keréktárcsákkal javítottuk, melyeknek küllői növelik a pozitív ív szélességét a középponttól a peremig. Nemcsak hosszabbnak látszanak, hanem a kerék is nagyobbnak tűnik, így a mozgás és a mélység érzetét keltik. A küllők csillogó fényessége kiemeli a külső krómozott elemeit.

*Revolution / Revolution top szinten
Első
hűtőrács
A 2018 Mazda CX-3 dizájnját és megjelenését nyolc darab párban elhelyezett vékony és vastag hűtőrács osztással tettük még egyedibbé. Ez kiemeli az elegáns, formatervezett karosszériastílust, így érettebb, kifinomultabb külsőt és mélyebb, karakteresebb minőségérzetet kölcsönöz a járműnek.
SKYACTIV
motorok
A 2018 Mazda CX-3-at úgy terveztük, hogy rendkívüli erőt, teljesítményt és irányíthatóságot nyújtson. Az új dizájnt kapott dugattyúval és befecskendezési rendszerrel továbbfejlesztett SKYACTIV-G 2.0 benzinmotor több erőt, valamint javított üzemanyag-fogyasztást nyújt a teljes tartományban. A SKYACTIV-D 1.8 dízelmotor nagy sebességen extra nyomatékot és kiváló üzemanyag-takarékosságot biztosít még nagy terhelésnél is
Menetkényelem
A legelső vezetéstől kezdve fel fog tűnni Önnek, hogy a 2018 Mazda CX-3 milyen jól teljesít a különböző felületű utakon, és hogy állandó kényelmet nyújt Önnek és az utasoknak. A futómű-dinamikát továbbfejlesztettük: átalakítottuk a felfüggesztést és a kormányzási rendszert, továbbá új abroncskialakítást vezettünk be. A vezetés egyszerűbbnek tűnik, és az autó pontosan úgy halad, ahogy Ön szeretné – az utazás pedig rendkívül kényelmes minden utas számára, nem csak az első üléseken. Élvezze a magabiztos, pihentető utat.
Adaptív LED-es fényszórók
Az intelligens LED-es fényszórók* javítják az autózás örömét. Automatikusan elhalványulnak, ha autó közeledik szemből, illetve ha más jármű halad közvetlenül az autó előtt. A rendszer csak a szükséges, látómezőbe eső fényeket kapcsolja ki, hogy Ön még jobban lássa az utat. Autópályán a fényszórók automatikusan felemelkednek, hogy megvilágítsák az úttestet. Amikor pedig sarkokon fordul be, a lámpák növelik a láthatóságot, így biztonságosabb és kevésbé fárasztó az éjszakai utazás.
Kényelem az utastérben
A Mazda 2018 CX-3 kényelmes belső teret kínál, beleértve az elektromos állítású bőrüléseket* és az intelligens technológiákat (többek között az elektromos rögzítőféket automatikus tartás funkcióval). A csendesebb utastérben jobban összpontosíthat a beszélgetésre és az autózás örömére, míg az első és a hátsó**, pohártartóval is felszerelt középső kartámasz további kényelmet nyújt.

*Revolution / Revolution top szinttől
**Challenge szinttől
Sebességszabályozó automatika - Stop&Go
A Mazda radaros sebességszabályozó automatikával (MRCC) a hosszú utak ugyanolyan kényelmesek, mint a rövidek. Az első radarok biztonságos távolságot tartanak, akár teljesen le is fékezik az autót. Nem számít, hogy dugóban vagy az autópályán halad, minden sebességnél működik.
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.
Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...