Töltődik... kérem várjon

CX5 - ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

VEGYEN MOST VADONATÚJ CX-5-öt KÉSZLETRŐL
8 220 000 Ft-tól

Most minden újonnan, készletről vásárolt CX5-öshöz 5 év teljes körű garanciát, és az első 5 munkadíjmentes szervizt adjuk!

Érdeklődjön szalonjainkban, értékesítő kollégáinknál, vagy jelentkezzen tesztvezetésre!

EGYÉB KEDVEZMÉNYEKKEL NEM VONHATÓ ÖSSZE!!!

(30) 375 1788   |   (30) 374 7240

Ön köré
építettük

Ha kényelmesen érzi magát, a Jinba Ittai élmény fokozódik. A továbbfejlesztett aerodinamikának és hangszigetelésnek köszönhetően a barátok és a család ugyanolyan kényelmesen ülnek, és ugyanolyan nyugodtnak érzik magukat az autó hátsó ülésein, mint Ön a kormánykeréknél.

Szépség
Soul Red Crystal
Az új Mazda CX-5 Soul Red Crystal színe a KODO dizájn formáinak és felületeinek szépségét emeli. Az eredeti, ikonikus Soul Red színből született Soul Red Crystal élettelibbé, mélyebbé és ragyogóbbá teszi a karosszériát a fény és árnyék dinamikus átmeneteivel, amelyet a három rétegben alkalmazott Takumi Nuri technológiánknak köszönhető.
Dönthető és fűtött hátsó ülések
A hátsó ülésen utazók sosem fogják úgy érezni, hogy jobban szeretnének elöl ülni. Az új üléseket teljesen átterveztük, nagyobb ülésmélységgel rendelkeznek, és jobban illeszkednek az emberi alakhoz a kiváló kényelem érdekében. Az ülések dönthetők, hogy a hosszú utazások pihentetőbbek legyenek. (A hátsó ülésfűtés választható felszerelés)
Sportos könnyűfém keréktárcsák
A karcsú és arányos, sportos és letisztult új Mazda CX-5 19"-os sötét színű könnyűfém keréktárcsákkal egészül ki. Böngésszen a Mazda CX-5 könnyűfém keréktárcsák teljes választékában.

*A 19"-os sötét színű könnyűfém keréktárcsa válaszható felszerelés

MZD
Connect
Az MZD Connect lehetővé teszi, hogy vezetés közben saját világába merüljön, és így az új Mazda CX-5-tel kialakult egység – a Jinba Ittai – érzése fokozódik.

Használja a könnyen elérhető 7"-os színes érintőképernyőt, a hangvezérlőt vagy az intuitív multimédia-vezérlő kezelőgombját a navigációhoz vagy a kommunikációhoz. Csatlakoztassa telefonját, hogy a közösségi média csatornáin jelen legyen, férjen hozzá üzeneteihez, hallgasson online rádióállomásokat vagy DAB rádiót.

G-vectoring
vezérlés
A SKYACTIV technológia eyik alkotóeleme, az emberközpontú mérnöki szemléletmóddal megalkotott G-vectoring vezérléssel az új Mazda CX-5 Önnel összhangban működhet, ezáltal biztosítva a stabilitás érzését. A motor forgatónyomatékát egységes módon, a terhelést az abroncsok között elosztva igazítja a kormányzáshoz. Pontosabb a kormányzás, jobb az irányíthatóság, és az utasok kellemesebben, sokkal kényelmesebben utazhatnak.
i-ACTIV összkerékhajtás
A Mazda i-ACTIV AWD rendszere jobb irányíthatóságot biztosít a gyorsítás, kanyarodás, fékezés során, valamint csúszós útviszonyok esetén. Az i-ACTIV összkerékmeghajtás csak akkor lép működésbe, amikor szükséges. 27 érzékelője másodpercenként több mint 200 mérés alapján irányítja a teljesítményt a Jinbai-Ittai élmény érdekében.
SKYACTIV karosszéria & futómű
A könnyebb autók agilisabbak, és üzemanyagot takarítanak meg. Az új Mazda CX-5 SKYACTIV KAROSSZÉRIA a legbiztonságosabb és legkisebb üzemkész tömeggel rendelkező karosszériák egyike a saját kategóriájában. A felfüggesztés fejlesztései, a szigetelés és a SKYACTIV FUTÓMŰ együtt még csendesebb és nyugodtabb utazást biztosítanak.
Színes aktív head up kijelző
Egy pillantással áttekinthetők a fontos a forgalmi információk. Innovatív aktív head up kijelzőrendszerünk könnyen leolvasható, színes, és közvetlenül a szélvédőre vetítve jeleníti meg az autó sebességét, a részletes navigációs utasításokat, a jelzőtáblákat, valamint az i-ACTIVSENSE biztonsági figyelmeztetéseit, hogy Ön a vezetésre koncentrálhasson. * A színes aktív vezetési kijelző választható felszerelés
SKYACTIV-motorok & -sebességváltók
A Mazda motorok nagy teljesítményt, egyedülállóan alacsony üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást biztosítanak. A SKYACTIV-D 2,2 dízelmotor ugyanolyan lendületes, mint egy benzines, és az átlagfogyasztása 4,9 l/100 km. A SKYACTIV-G 2,0 literes közvetlen befecskendezésű benzinmotor rendelkezik a világ legnagyobb, 14,0:1-es sűrítési arányával, és akár 5,6 l/100 km átlagfogyasztással is használható.
Adaptív LED-fényszórók
Az új Mazda CX-5 adaptív LED-fényszórói* ezt automatikusan megteszik, miközben továbbra is kiváló láthatóságot biztosítanak az Ön számára, még a legsötétebb utakon is. Autópályán több fény irányul felfelé, hogy a lámpa megvilágítsa az útjelző táblákat, és könnyebben észre lehessen venni az esetleges veszélyeket.
Jelzőtábla
felismerés
A Jelzőtábla-felismerés előre néző érzékelő kamerája észleli a sebességkorlátozást, a behajtani tilos és a stop táblákat, és megjeleníti az információkat a szélvédőn. Ha átlépi a sebességhatárt, a rendszer hangjelzéssel és látható jelzésekkel figyelmezteti Önt.
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.
Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...