Töltődik... kérem várjon

CX5 - ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

Most minden újonnan, készletről vásárolt CX5-öshöz 5 év teljes körű garanciát, és az első 5 munkadíjmentes szervizt adjuk!

Érdeklődjön szalonjainkban, értékesítő kollégáinknál, vagy jelentkezzen tesztvezetésre!

EGYÉB KEDVEZMÉNYEKKEL NEM VONHATÓ ÖSSZE!!!

(30) 375 1788   |   (30) 374 7240

Ön köré
építettük

Ha kényelmesen érzi magát, a Jinba Ittai élmény fokozódik. A továbbfejlesztett aerodinamikának és hangszigetelésnek köszönhetően a barátok és a család ugyanolyan kényelmesen ülnek, és ugyanolyan nyugodtnak érzik magukat az autó hátsó ülésein, mint Ön a kormánykeréknél.

Szépség
Soul Red Crystal
Az új Mazda CX-5 Soul Red Crystal színe a KODO dizájn formáinak és felületeinek szépségét emeli. Az eredeti, ikonikus Soul Red színből született Soul Red Crystal élettelibbé, mélyebbé és ragyogóbbá teszi a karosszériát a fény és árnyék dinamikus átmeneteivel, amelyet a három rétegben alkalmazott Takumi Nuri technológiánknak köszönhető.
Dönthető és fűtött hátsó ülések
A hátsó ülésen utazók sosem fogják úgy érezni, hogy jobban szeretnének elöl ülni. Az új üléseket teljesen átterveztük, nagyobb ülésmélységgel rendelkeznek, és jobban illeszkednek az emberi alakhoz a kiváló kényelem érdekében. Az ülések dönthetők, hogy a hosszú utazások pihentetőbbek legyenek. (A hátsó ülésfűtés választható felszerelés)
Sportos könnyűfém keréktárcsák
A karcsú és arányos, sportos és letisztult új Mazda CX-5 19"-os sötét színű könnyűfém keréktárcsákkal egészül ki. Böngésszen a Mazda CX-5 könnyűfém keréktárcsák teljes választékában.

*A 19"-os sötét színű könnyűfém keréktárcsa válaszható felszerelés

MZD
Connect
Az MZD Connect lehetővé teszi, hogy vezetés közben saját világába merüljön, és így az új Mazda CX-5-tel kialakult egység – a Jinba Ittai – érzése fokozódik.

Használja a könnyen elérhető 7"-os színes érintőképernyőt, a hangvezérlőt vagy az intuitív multimédia-vezérlő kezelőgombját a navigációhoz vagy a kommunikációhoz. Csatlakoztassa telefonját, hogy a közösségi média csatornáin jelen legyen, férjen hozzá üzeneteihez, hallgasson online rádióállomásokat vagy DAB rádiót.

G-vectoring
vezérlés
A SKYACTIV technológia eyik alkotóeleme, az emberközpontú mérnöki szemléletmóddal megalkotott G-vectoring vezérléssel az új Mazda CX-5 Önnel összhangban működhet, ezáltal biztosítva a stabilitás érzését. A motor forgatónyomatékát egységes módon, a terhelést az abroncsok között elosztva igazítja a kormányzáshoz. Pontosabb a kormányzás, jobb az irányíthatóság, és az utasok kellemesebben, sokkal kényelmesebben utazhatnak.
i-ACTIV összkerékhajtás
A Mazda i-ACTIV AWD rendszere jobb irányíthatóságot biztosít a gyorsítás, kanyarodás, fékezés során, valamint csúszós útviszonyok esetén. Az i-ACTIV összkerékmeghajtás csak akkor lép működésbe, amikor szükséges. 27 érzékelője másodpercenként több mint 200 mérés alapján irányítja a teljesítményt a Jinbai-Ittai élmény érdekében.
SKYACTIV karosszéria & futómű
A könnyebb autók agilisabbak, és üzemanyagot takarítanak meg. Az új Mazda CX-5 SKYACTIV KAROSSZÉRIA a legbiztonságosabb és legkisebb üzemkész tömeggel rendelkező karosszériák egyike a saját kategóriájában. A felfüggesztés fejlesztései, a szigetelés és a SKYACTIV FUTÓMŰ együtt még csendesebb és nyugodtabb utazást biztosítanak.
Színes aktív head up kijelző
Egy pillantással áttekinthetők a fontos a forgalmi információk. Innovatív aktív head up kijelzőrendszerünk könnyen leolvasható, színes, és közvetlenül a szélvédőre vetítve jeleníti meg az autó sebességét, a részletes navigációs utasításokat, a jelzőtáblákat, valamint az i-ACTIVSENSE biztonsági figyelmeztetéseit, hogy Ön a vezetésre koncentrálhasson. * A színes aktív vezetési kijelző választható felszerelés
SKYACTIV-motorok & -sebességváltók
A Mazda motorok nagy teljesítményt, egyedülállóan alacsony üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást biztosítanak. A SKYACTIV-D 2,2 dízelmotor ugyanolyan lendületes, mint egy benzines, és az átlagfogyasztása 4,9 l/100 km. A SKYACTIV-G 2,0 literes közvetlen befecskendezésű benzinmotor rendelkezik a világ legnagyobb, 14,0:1-es sűrítési arányával, és akár 5,6 l/100 km átlagfogyasztással is használható.
Adaptív LED-fényszórók
Az új Mazda CX-5 adaptív LED-fényszórói* ezt automatikusan megteszik, miközben továbbra is kiváló láthatóságot biztosítanak az Ön számára, még a legsötétebb utakon is. Autópályán több fény irányul felfelé, hogy a lámpa megvilágítsa az útjelző táblákat, és könnyebben észre lehessen venni az esetleges veszélyeket.
Jelzőtábla
felismerés
A Jelzőtábla-felismerés előre néző érzékelő kamerája észleli a sebességkorlátozást, a behajtani tilos és a stop táblákat, és megjeleníti az információkat a szélvédőn. Ha átlépi a sebességhatárt, a rendszer hangjelzéssel és látható jelzésekkel figyelmezteti Önt.
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.

MÁR VÁSÁROLHAT OTTHONRÓL IS!

Nem kell lemondani az autóvásárlási szándékról a járvány miatt. A megoldás itt van!
A legfontosabb a biztonság és az egészség mindenek előtt! Éppen ezért mindamellett, hogy szalonjainkban fokozottan odafigyelünk a higiéniára és kiemelkedő figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, szeretnénk online vásárlási lehetőséget is biztosítani kedves vásárlóink számára.
Szakképzett kollégáink segítségével az autó kiválasztásától kezdve, a szerződés megkötésén keresztül egészen az átvételig telefonos és online kapcsolattartással intézhetik a vásárlást.
KAZINCBARCIKA autószalon

Lipták János - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 375 1788
E-mail: liptakj@mazdaszabo.hu

MISKOLC autószalon

Barzsó Balázs - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 374 7240
E-mail: barzsob@mazdaszabo.hu

Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.
info@mazdaszabo.hu

Miskolc
26-os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás
info@mazdaszabo.hu

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788
liptakj@mazdaszabo.hu

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240
barzsob@mazdaszabo.hu

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712
oleszkazs@mazdaszabo.hu

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538
miskolcszerviz@mazdaszabo.hu

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...