Töltődik... kérem várjon

MAZDA 2

4 229 900 Ft-tól A sportos szupermini, amelynek a vezetése hatalmas élményt nyújt
A sportos kisautó
Igazi örömforrás
Az új Mazda2 a bizonyíték arra, hogy a legjobb dolgok gyakran kis méretben jelennek meg. Az energiától, egyediségtõl és életerõtõl kicsattanó modell megkapó KODO – A mozgás lelke formavilága megkülönbözteti a konkurenciától, megfordulnak utána az utcán. Ez a városban és az autópályán egyaránt gyorsan reagáló és vezetési élményt nyújtó kisautó tökéletes kombinációját jelenti az alacsony fogyasztásnak és a lendületes teljesítménynek,valamint a magas szintû technológiának és a korszerû konnektivitási lehetõségeknek.
KODO DESIGN
A mozgás lelke
Elég csak egyetlen pillantást vetni az új Mazda2-re, és rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy közönséges autó. A pillantásokat rabul ejtõ stílus és a pompás megjelenés a díjnyertes KODO – A mozgás lelke formanyelvünknek köszönhetõ.

A karcsú, izmos karosszéria belsõ erõt és szabadulásra kész, fojtott energiát sugároz. A szinte saját személyiséggel és magával ragadó lendülettel rendelkezõ Mazda2 biztosan magára vonja a tekinteteket, és megnyeri a szíveket.
SKYACTIV TECHNOLÓGIA
A következő generáció
A reakciókész és élénk menetdinamika üzemanyag-takarékossággal és kiemelkedõ biztonsági jellemzõkkel párosul. Ehhez a kisautóhoz optimalizáltuk a motorokat és a sebességváltókat, és könnyebb, erõsebb karosszériát és alvázat fejlesztettünk ki. Így a teljesen megújult Mazda2-ben kiemelkedõ menettulajdonságokat, finom reakciókat és kiemelkedõen jó biztonsági jellemzõket tapasztalhat.
MZD Connect
Okos kapcsolat!
Élvezze az egyszerû és biztonságos, pár mozdulattal vezérelhetõ, a rendszerrel kompatibilis okostelefonokkal megvalósítható, zeneszámokhoz, közösségi médiához és szöveges üzenetekhez történõ hozzáférést az új Mazda2 prémium minõségû belsõ terének kényelmében.

Az MZD Connect rendszernek a nagyméretû, 7"-os színes érintõképernyõs kijelzõ és az intuitív multimédiavezérlõ segítségével történõ, minimális erõfeszítést igénylõ vezérlése azt szolgálja, hogy Ön a vezetésre tudjon koncentrálni. (*Attraction felszereltségi szinttõl)
i-ACTIVSENSE
Korszerû biztonságtechnológia
A korszerû biztonságtechnológia védelmet, biztonságot és kényelmet garantál a forgalmas városi utcákon és az országúton egyaránt. Az új Mazda2 egy sor aktív és passzív biztonsági elemet tartalmaz, így többek között az intelligens városi fékasszisztenst*(SCBS), amely automatikusan mûködésbe hozza a fékrendszert, amennyiben egy alacsony sebességû frontális ütközést valószínûsít. (*Revolution Top felszereltségben.)
ADATOK
Fogyasztás, kibocsátás
Új Mazda2 maximális sebesség: 200 km/h*
Gyorsulás: 100 km/h-ra 8,7 mp alatt*
Üzemanyag-fogyasztás: 3,4 l/100 km**
CO2-kibocsátás: 89 g/km**

*Az adatok a 115 LE-s Revolution Top modellek adatain alapulnak
**Az adatok az új, 105 LE-s, manuális váltóval szerelt dízel Mazda2 modellekre vonatkoznak.
A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.
Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...