Töltődik... kérem várjon

A VADONATÚJ MAZDA 3 HATCHBACK & SEDAN

Dizájn
Magával ragadó fényvisszaverődések
Amikor az új Mazda3 modellre pillant, minden alkalommal új oldalát fedezi majd fel: úgy tűnik majd, hogy a jármű néha alig észrevehetően, néha drámai módon változtatja a „személyiségét”. Gondos munkával úgy alakítottuk ki a karosszéria felületét, hogy mindig látványosan.

BIZTONSÁG
STRESSZMENTES VEZETÉS A FORGALMAS UTCÁKON
Amikor az új Mazda3 modellt vezeti, az i-ACTIVSENSE biztonsági technológiák nyújtotta teljes körű védelmét élvezi. Az egyik ilyen funkció az intelligens fékrásegítő (SCBS) rendszer, amely érzékelőkkel figyeli az autó és az előtte haladók közötti távolságot, illetve a közeledési sebességet.

Technológia
Irányítás könnyedén
Ha információra van szüksége, azt mindig pontosan ott találja, ahol szeretné. Az autót 8,8 colos, a szélvédő közepére kivetített kijelzővel fejlesztettük tovább. A kezelés minden eddiginél egyszerűbb: csupán az utasításvezérlő szükséges hozzá. A továbbfejlesztett középső kijelzőúj, intuitív rendszere még könnyebbé teszi a parancsok kiadását.

CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK
A MAZDA CONNECTTEL MÉG NAGYOBB ÖRÖM AZ AUTÓZÁS
Kapcsolódjon könnyedén a világhoz, és élvezze önfeledten az autózás örömét a Mazda Connect információs és szórakoztatórendszerrel, amelyhez lenyűgöző, 12 hangszórós Bose hangrendszer* tartozik. Most mellékelt digitális tulajdonosi kézikönyvet is biztosítunk hozzá.

Vezetési dinamika
Élvezze az intenzívebb Jinba Ittai-kötődést az autóval, amely üdítően jól kezelhető és kiváló vezetési dinamikával rendelkezik a legújabb Skyactiv-járműfelépítésünknek köszönhetően. Az új karosszéria merevebb, és nagyobb energiaátviteli hatékonysággal rendelkezik.

Hajtáslánc
Válasszon a még erőteljesebb, 2,0 literes Skyactiv-G motorok közül, amelyekben most rendelkezésre áll a hengerinaktiválás, nagyobb teljesítménnyel és kiemelkedő hatékonysággal. A Skyactiv-D 1.8 motor károsanyag-kibocsátása alacsonyabb, és simábban, gyorsabban reagál.

SKYACTIV MOTOROK
A Mazda innovatív és felelősségteljes motortechnológiájának köszönhetően bizalommal tekinthet a jövőbe. Motorjaink már megfelelnek az olyan szabványoknak is, mint például az EURO 6d-Temp, amely 2019-ben lép érvénybe. Ez a technológia alapfelszereltség minden autónkban.

A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.
Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...