Töltődik... kérem várjon

A VADONATÚJ MAZDA 3 HATCHBACK & SEDAN

Dizájn
Magával ragadó fényvisszaverődések
Amikor az új Mazda3 modellre pillant, minden alkalommal új oldalát fedezi majd fel: úgy tűnik majd, hogy a jármű néha alig észrevehetően, néha drámai módon változtatja a „személyiségét”. Gondos munkával úgy alakítottuk ki a karosszéria felületét, hogy mindig látványosan.

BIZTONSÁG
STRESSZMENTES VEZETÉS A FORGALMAS UTCÁKON
Amikor az új Mazda3 modellt vezeti, az i-ACTIVSENSE biztonsági technológiák nyújtotta teljes körű védelmét élvezi. Az egyik ilyen funkció az intelligens fékrásegítő (SCBS) rendszer, amely érzékelőkkel figyeli az autó és az előtte haladók közötti távolságot, illetve a közeledési sebességet.

Technológia
Irányítás könnyedén
Ha információra van szüksége, azt mindig pontosan ott találja, ahol szeretné. Az autót 8,8 colos, a szélvédő közepére kivetített kijelzővel fejlesztettük tovább. A kezelés minden eddiginél egyszerűbb: csupán az utasításvezérlő szükséges hozzá. A továbbfejlesztett középső kijelzőúj, intuitív rendszere még könnyebbé teszi a parancsok kiadását.

CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK
A MAZDA CONNECTTEL MÉG NAGYOBB ÖRÖM AZ AUTÓZÁS
Kapcsolódjon könnyedén a világhoz, és élvezze önfeledten az autózás örömét a Mazda Connect információs és szórakoztatórendszerrel, amelyhez lenyűgöző, 12 hangszórós Bose hangrendszer* tartozik. Most mellékelt digitális tulajdonosi kézikönyvet is biztosítunk hozzá.

Vezetési dinamika
Élvezze az intenzívebb Jinba Ittai-kötődést az autóval, amely üdítően jól kezelhető és kiváló vezetési dinamikával rendelkezik a legújabb Skyactiv-járműfelépítésünknek köszönhetően. Az új karosszéria merevebb, és nagyobb energiaátviteli hatékonysággal rendelkezik.

Hajtáslánc
Válasszon a még erőteljesebb, 2,0 literes Skyactiv-G motorok közül, amelyekben most rendelkezésre áll a hengerinaktiválás, nagyobb teljesítménnyel és kiemelkedő hatékonysággal. A Skyactiv-D 1.8 motor károsanyag-kibocsátása alacsonyabb, és simábban, gyorsabban reagál.

SKYACTIV MOTOROK
A Mazda innovatív és felelősségteljes motortechnológiájának köszönhetően bizalommal tekinthet a jövőbe. Motorjaink már megfelelnek az olyan szabványoknak is, mint például az EURO 6d-Temp, amely 2019-ben lép érvénybe. Ez a technológia alapfelszereltség minden autónkban.

A Mazda emberközpontú dizájnfilozófiájának megfelelően a vezető úgy érzi, mintha autója saját testének kiterjesztése lenne, így a gyorsítás, fordulás és fékezés teljesen természetesnek érződik.

MÁR VÁSÁROLHAT OTTHONRÓL IS!

Nem kell lemondani az autóvásárlási szándékról a járvány miatt. A megoldás itt van!
A legfontosabb a biztonság és az egészség mindenek előtt! Éppen ezért mindamellett, hogy szalonjainkban fokozottan odafigyelünk a higiéniára és kiemelkedő figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, szeretnénk online vásárlási lehetőséget is biztosítani kedves vásárlóink számára.
Szakképzett kollégáink segítségével az autó kiválasztásától kezdve, a szerződés megkötésén keresztül egészen az átvételig telefonos és online kapcsolattartással intézhetik a vásárlást.
KAZINCBARCIKA autószalon

Lipták János - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 375 1788
E-mail: liptakj@mazdaszabo.hu

MISKOLC autószalon

Barzsó Balázs - Mazda értékesítési vezető
Mobil: +36 30 374 7240
E-mail: barzsob@mazdaszabo.hu

Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.
info@mazdaszabo.hu

Miskolc
26-os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás
info@mazdaszabo.hu

Értékesítés

Lipták János
értékesítési vezető
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788
liptakj@mazdaszabo.hu

Barzsó Balázs
értékesítési vezető
(Miskolc)
(30) 374-7240
barzsob@mazdaszabo.hu

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712
oleszkazs@mazdaszabo.hu

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538
miskolcszerviz@mazdaszabo.hu

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...