Töltődik... kérem várjon

MAZDA SZERVIZ

Amennyiben Ön már Mazda tulajdonos gépkocsija legoptimálisabb üzemeltetéséhez, kérjük tekintse át az alábbi szeviz- információkat és az általunk kínált eredeti Mazda tartozékok széles választékát, továbbá tájékozódjon a Mazda által nyújtott garanciális fedezetekről, illetve annak meghosszabbítási lehetőségéről.
Javasoljuk Mazda gépkocsija rendszeres ellenőrzését és időszakos karbantartását bízza azokra, akik a legjobban értenek hozzá. Mazda Márkaszervizeinkben olyan szakképzett szerelők nézik át gépkocsiját és végzik el azon a rendszeres karbantartásokat és az esetlegesen szükségessé váló javításokat, akik folyamatos képzést kapnak a Mazda modellek műszaki újdonságairól és rendelkeznek a gépkocsi ellenőrzéséhez és javításához szükséges minden műszaki információval, diagnosztikai berendezéssel és speciális szerszámokkal.
Szeretnénk, hogy Mazda gépkocsija minél hosszabb ideig megőrizze tökéletes műszaki állapotát és sokáig örömet szerezzen Önnek. Ezért javasoljuk a Márkaszervizeinkben elvégzett karbantartások és javítások során minden esetben a gyári, eredeti alkatrészek használatát. Ezen kívül számos akciós szervizcsomagot kínálunk a régebbi Mazda modellekhez is annak érdekében, hogy az eredeti alakatrészeket az öregebb gépkocsiknál se kelljen nélkülözni.
Új autó vásárlóink eredeti Mazda kiegészítők széles kínálatából választhatnak, amelyekkel gépkocsijukat nem csak egyedivé tehetik hanem a napi használat során gyakran szükséges, praktikus kiegészítőkkel is felszerelhetik.
Segítséget nyújtunk Önnek, gépkocsija Bluetooth valamint információs- és szórakoztató rendszerének (MZD Connect) jobb megismeréséhez és használatához, továbbá frissítéseket kínálunk gépkocsija navigációs rendszeréhez.
Élvezze a gondtalan autózást a gyári garancia lejárta után is, akár további két évig. Tájékozódjon a Mazda által nyújtott garanciális fedezetekről és kösse meg új Mazda gépkocsijához a kiemelkedő kedvezménnyel kínált teljes körű kiterjesztett garanciát, amely további két évre nyújt majd Önnek teljes garanciális fedezetet* gépkocsija minden elemére. (* - a CarGarantie Versicherungs - AG részletes feltételei alapján)
Szervizek

Bízza gépkocsija karbantartását azokra, akik azt a legjobban ismerik. A hivatalos Mazda Márkaszervizek gépkocsija szakszerű karbantartása mellett 12 hónap ingyenes assistance szolgáltatást, a karbantartások digitális nyílvántartását és a gyártói garancia maximális fedezetét biztosítják Önnek.

Alkatrészek

Amikor felkeresi Mazda márkakereskedőjét, kifejezetten az Ön modelljéhez való, eredeti Mazda alkatrészekre tehet szert. Az Eredeti Mazda Alkatrészek beszereléséről a mi autóinkra speciálisan kiképzett technikusaink gondoskodnak.

Tekintse meg eredeti Mazda alkatrészkínálatunkat

Kiegészítők

A keréktárcsáktól kezdve a külső elemeken és az audiorendszeren keresztül a biztonsági, a navigációs és az autóápolási eszközökig – kiegészítőinkkel minden részében egyedivé teheti Mazdáját. A kifejezetten az adott modellhez gyártott kiegészítők segítségével Mazdája megjelenése és működése pontosan olyan lesz, amilyet Ön szeretne.

Tekintse meg Mazda kiegészítőink kínálatát

Hogyan működik

Az Ön Mazdája számos olyan technológiát és berendezést tartalmaz, amely kivételes vezetési élménnyel ajándékozza meg. Ezek működésének megismeréséhez nyújtanak segítséget Önnek rövid, egyszerű útmutató videóink.

Útmutató videóink megtekintésén kívül letöltheti gépkocsija kezelési kézikönyvét elektronikus formában, amelyben részletes információt talál gépkocsija működtetésére és karbantartására vonatkozóan.

Tartson velünk! Vezesse Mazdáját mesterfokon!

Keresse bizalommal értékesítési és szerviz tanácsadó kollégáinkat!
Telephelyeink

Kazincbarcika
Tardonai út 59.

Miskolc
26os főút kivezető szakasza,
szirmabesenyői elágazás

Értékesítés

Lipták János
értékesítési tanácsadó
(Kazincbarcika)
(30) 375-1788

Barzsó Balázs
értékesítési tanácsadó
(Miskolc)
(30) 374-7240

Szerviz

Oleszka Zsolt
szervizvezető
Kazincbarcika
(30) 902-2712

Bársony László
szerviz tanácsadó
Miskolc
(30) 249-2538

Alkatrész

Habina Gábor
alkatrész ért. vezető
Kazincbarcika
(48) 510-048

Molnár Zsolt
alkatrész ért. tanácsadó
Miskolc
(30) 296-1162

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
&
ÜZENJEN NEKÜNK

Válasza ki, milyen témában szeretne üzenni nekünk.

Ha időpontot szeretne kérni, adja meg melyik telephelyünkre.

Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot.
Hozzájárulok adataim felhasználásához. Bővebben...